אלפחורס / דיני

    עפר גדנקן No Comments on אלפחורס / דיני
    21:20
    02.05.24
    פנחס בן זיו No Comments on מפגיני שמאל באו לעורר פרובוקציות וגורשו בריקודים

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    עוגיות ארגנטינאיות מחמאה, נימוחות ומופלאות במיוחד במילוי ריבת חלב. מתאים במיוחד לחג השבועות. המתכון ל 20-25 עוגיות

    חומרים:
    • 200 גרם חמאה רכה
    • 200 גרם אבקת סוכר – 2 שקיות
    • 3 חלמונים
    • אינסטנט פודינג וניל של עילית (80 גרם)
    • 200 גרם קורנפלור (1.5 כוסות, פחות כף)
    • 200 גרם קמח
    • 2 כפיות אבקת אפייה
    • ריבת חלב
    • קוקוס

    אופן ההכנה:
    • מעבדים חמאה ואבקת סוכר לתערובת חלקה ואוורירית.
    • מוסיפים חלמונים ומעבדים, עד שהתערובת אחידה.
    • מנפים יחד את שאר החומרים, מוסיפים לתערובת ומעבדים רק עד לבצק אחיד.
    • יוצרים כדור, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים.
    • מחממים תנור ל-170 מעלות.
    • מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס"מ וקורצים לעיגולים בקוטר 3 ס"מ.
    • מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 10-12 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב בשוליים ועדיין בהירות במרכז.
    • מצננים לחלוטין. (זהירות! התבנית השנייה והלאה נאפות מהר מאוד)
    • מורחים כפית ריבת חלב על חצי מכמות העוגיות.
    • מצמידים להן עוגייה ריקה, ליצירת סנדוויץ'. לוחצים מעט את העוגיות, כדי שהריבה תציץ מהשוליים (אם אוהבים הרבה ריבה, אפשר למרוח על כל הדפנות).
    • מגלגלים את העוגיות בקוקוס.
    • העוגיות משתבחות מאוד כעבור יום.



    0 תגובות